Kvalitetsindex, senaste resultatet. Tummen upp för Russinbacken!

Ett par gånger per år utvärderas vår verksamhet genom att en oberoende aktör intervjuar våra remittenter. Det senaste resultatet gav oss ett medelbetyg på 8,2, att jämföra med 7,9 som var resultatet hos samtliga utvärderade verksamheter.

Utmärkande högt resultat fick vi i vårt arbete att motivera klienten, 9,3 jämfört 7,9 som var resultatet hos samtliga verksamheter. Gällande nätverksarbete och omvårdnadsinsatser fick vi också höga resultat jämfört med andra verksamheter.

Områden som vi måste förbättra oss på är den skriftliga rapporteringen (7,9 mot 8.0) och arbetet med utslussning (7,6 mot 7,8). I och med att vi snart är igång med vårt egna boende för utsluss och stödboende hoppas vi kunna väsentligen  förbättra oss på den punkten inom en snar framtid.

Bilden nedan visar alla resultat för vår verksamhet och jämförelsetalet för samtliga verksamheter.