Stödboende i Gävle godkänt och så gott som klart för inflytt

Efter lång tid av renovering står äntligen stödboendet i Gävle ”Druvbacken” godkänt och klart. I dagarna ägnar vi oss åt att inreda och köpa in husgeråd och allt annat som behövs i ett hus av den storleken.

Till stödboendet är man välkommen om man är 18-25 år, kille/man och har genomgått en primärbehandling (eller likvärdig behandling). För att bo på stödboendet krävs att man har en sysselsättning i form av studier, praktik eller arbete, att man går på AA-/NA-möten enligt överenskommelse samt deltar i vår eftervård och de regler som i övrigt finns för stödboendet.
Vi kommer ha en hel del aktiviteter gemensamt för de boende i huset och gruppen ansvarar tillsammans för matlagningen.

På ”Druvbacken” kommer vi ha personal dygnet runt!

Vi kommer snart bjuda in remittenter och övriga samarbetspartners till ett Öppet hus för att visa våra fantastiskt fina lokaler.