Sammanfattning av sommaren

Ingen har väl kunnat undgå att den svenska sommaren visat sig från sin bästa sida i år. Även för oss på Russinbacken har den inneburit mycket sol och bad samt en hel del andra aktiviteter. Midsommarhelgen spenderades i Luleå på NA-konvent. Vi åkte tåg till Umeå och så hyrbil den sista biten.

Vecka 29 bar det av norrut igen, till Sundsvall närmare bestämt. Onsdag till söndag var vi på MidAdventure och den äventyrspark som finns där. Resan ordnades av Unga KRIS i Norrköping som även var där samtidigt. En riktigt rolig upplevelse!

Enligt traditionen avslutar vi sommaren och inleder hösten med en resa till Ullared! Shopping inför kyligare klimat och en rolig utflykt för att få ta del av hela ”spektaklet”… Den här resan är något som personal och klienter längtar mest efter under hela året och vissa i personalen är självskrivna att åka med!

Annars pratas det mycket om de aktiviteter som drar igång till hösten och vintern. Grabbarna har redan provat ut skridskor och längtar efter is! Därefter är det skidåkningen som lockar och vi har tur som har många backar i vår närhet. Känns långt dit nu idag när termometern visar + 24! Förhoppningsvis får vi njuta av värmen ett tag till och sedan en färgsprakande höst med mycket svampplockning.

Vad gäller vårt stödboende i Gävle så bygger vi fortfarande för fullt och kan äntligen se ett slut på renoveringsarbetet. Ventilationen ska in nu och sen hoppas vi faktiskt vara redo att ta emot våra första klienter. Vi kommer bjuda in till Öppet hus så håll utkik på hemsidan efter datum!

Hälsningar Veronica